Welcome to //LadyNyd Paradise . F O L L O W | D A S H B O A R D .
//LadyNyd


entries | profile | linkies | tagboard

Tuesday, 27 December 2011
try saja





hello all ! HAHA , malam ni aku nak merepek merapu jap kat korang . aku menerima tugas dari sorang membe baek aku ni , iaitu suruh edit blog , ade upah , aku jalan jaa ! :face55:

aku gune blogskin . ala fesyen bebudak nye blog sekarang . aku buat blog d


ye tuh 2nd trial aku . 1st trial sangat la simple aku buat kat kawan aku FAFA <-- tekan untuk lihat blog dy .


so tak salah 2nd trial aku aku buat lagi OVER kan ? H
AHA :131:


nie aku printscreen yg 2nd trial pny :







//Awan Si Kecil <--- tekan ini !!

bytheway . aku credit kan blogskin ni kat Cik Balqis






2 si cantik
OLD | NEW
Template by Puffnuts. Background by FPA and icons by Applepine.