Welcome to //LadyNyd Paradise . F O L L O W | D A S H B O A R D .
//LadyNyd


entries | profile | linkies | tagboard

Monday, 19 December 2011
..



hai semua ! agak beberape lame aku tak update blog kan ,
hmm , agak busy .. haa busy .. betul la busy ade banyak kijo ! HEHE . 
biase la tuh ,
ni pon menFREE kan tyme nak update blog ! HEHE

actually , tak de ape nak d update pon , HEHE
aku memang tak de citer hot macam kome , HUHU

bytheway , yesterday , aku hang ngan my muncit n 2 orang adik aku , qiss n aisya n her bf . 
misti korang tak penan tengok aisya kan , yang qiss tuh myb dah penah tengok so , ni salah satu due pics deme 



qiss yang kai shawl , aisya yg free hair , n mamat tuh tidak d ketahui name bf pade aisya ,
sorry , dy malu-2 kucin tyme aku nak snap ni . HAHA .
kitowg semalam g tgk muvie citer chipmunk yg gendut-2 tuh . atototo ! mcm kau nyd !! sumpah yg gemuk mcm kau ! HAHA , ngutuk diri pulak  haihhh ,


actually , harge tiket  rm15 ni coz seat couple , hrge sebenar rm13 jew , jew ?? uhhh , bole tahan jugak la kan tiket tuh ==' . but it's oke , janji enjoy watchin muvie semalam dengan si dye . atotot ! so sweatttt ! AHAH , opsss silap so sweetttttt !
so pade yang belum tgk cer chipmunk tuh , p la tgk , berbaloi-2 ! HAHA , sekarang ngah tunggu citer puss in the boot tuh ! 

kbai ~





0 si cantik
OLD | NEW
Template by Puffnuts. Background by FPA and icons by Applepine.